loading...
همه چیز از همه جا
حسین هاشمی 09372315154 بازدید : 202 یکشنبه 17 دی 1391 نظرات (0)

 

 

 

 

 

 

 

روشهای جستجوی مقاله در اینترنت

مقدمه:

حتما تا الان برای شما هم پیش آمده که به قصد پیدا کردن مقاله یا مطلب و عکسی خاص به سراغ اینترنت رفته اید و پس از ساعتها گشت زدن در صفحات آن متوجه می شوید که به جز چند تا مطلب ناقص و بی ربط به چیز دیگری نرسیدید. اما قراره اینجا با راهکارهایی آشنا بشیم تا به نتایج دلخواهمون برسیم. البته موضوعی که نباید فراموش کنیم این هست که برای رسیدن به بهترین نتیجه باید از سطح زبان خوبی برخوردار باشیم.

 

 

جستجوی مقاله در Advanced search GOOGLE

بدون شک اولین جایی که برای پیدا کردن مقاله و یا تحقیق به ذهنتون خطور می کند سایت GOOGLE است. وب سایت گوگل بخش خاصی را برای جستجوی موضوعات تخصصی و مقالات و تحقیقات در نظر گرفته است. ابتدا به آدرس www.google.com رفته و در صفحه اصلی سایت روی عبارت Advanced Search (به معنای جستجوی پیشرفته است ) و در جلوی نوار جستجوی گوگل وجود دارد ، کلیک کنید.

در صفحه جدید و در قسمت with all of the words کلمه کلیدی جستجو را بنویسید.در گزینه Language میبایست زبان تحقیق جستجویی خود را مشخص کنید. دقت کنید که این سیستم از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند به همین دلیل این روش تنها برای جستجوی مقالات انگلیسی و سایر زبانهای انتخابی موجود در منو است.در قسمت File Format میتوانید فرمت تحقیق خود را تعیین کنید ، مثلا PDF که فرمتي براي تحقيق ها است ،PPT که فرمت پاورپوينت و Doc که فرمت نوشتاري است.

در گزينه Date مي توانيد زماني براي دريافت تحقيق هاي اخير انتخاب نماييد.و همچنین در قسمت Occurrences مي شود کلمه مورد نظر را در مکان هاي متفاوت صفحه تايپي جستجو کرد .مثلا گزينه in the title of the page يعني کلمه مورد نظر جستجو در سرمقاله باشد.حال گزينه Google search را بزنيد.

در صفحه جدید نتایج این جستجو را خواهید دید ، دقت کنید که ممکن است نتایج جستجو بسیار زیاد باشد و شما را در درون خود غرق کند به همین دلیل بهتر است که نتیایج را محدود تر و دسترسی را آسان تر کنیم.به همین دلیل در پايين صفحه به دنبال گزينه Search within results مي گرديم و بر روی آن کليک مي کنيم.در صفحه جدید باز شده میبایست در مکان نوشتن ، کلمه ديگري بنويسيد که ارتباط محکمي با کلمه اول کليدي جستجو داشته باشد.کلمه را نوشته و دکمه Search within results را فشار دهيد.در صفحه بعدي باز شده مشاهده مي نماييد که تعداد مقاله هاي پيدا شده کمتر از نتيجه اول شده ، در ضمن اين مقاله ها علاوه بر کلمه اصلي شما شامل کلمه اي که در بار دوم نوشتيد نيز هستند .شما مي توانيد علاوه بر اين کا دوباره Search within results را ادامه دهيد تا جستجو محدود و محدودتر شود حتي تا جايي که 4 يا 5 تحقيق براي شما بياوردو هر وقت تحقيق مورد نظرتان را يافتيد روي آن کليک کنيد ، سپس بايد صبر کنيد تا آن تحقيق بر روي کامپيوترتان Save شود. اگر در هنگام Save کردن گزينه هايي برايتان روي صفحه ظاهر شد گزينه ok يا Save را فشار داده و بدانيد که در کجاي کامپيوترتان ذخيره مي شود.

در پایان به این نکات دقت کنید:

براي باز کردن فايلهاي با فرمت PDF به برنامه Adob acrobat reader نياز داريد.

براي فايلهاي PPT به نرم افزار Office که شامل Power point هست نياز داريد.

براي فايلهاي Doc به برنامه Word که معمولا روي کامپيوتر ها است نياز مي باشد.

تحقيق هاي بدست آمده مطمئن باشيد از بهترين تحقيق هايي هست که در سطح جهان موجود مي باشند ، شما آنها را چک کنيد تا همان چيزي باشند که در نظر داريد.در تايپ صحيح کلمات دقت کنيد،از معناي کلمه ها آگاه باشيد ،کلمات را به موقع استفاده کنيد.

 

 
 

 

 

 

جستجوی مقاله در find articles   

 

در این قسمت توضیح داده می شود که چگونه مقاله ی دلخواه خود را از میان تعداد بسیار زیاد مقالات منتشر شده در سطح دنیا پیدا کنید. این سایت از آرشیو 300 مجله تخصصی و عمومی جهت جستجوی مقاله استفاده می نماید. بر خلاف دیگر سایت ها این سایت کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه ای ار کاربران دریافت نمی نماید. البته فراموش نکنید که این سایت فاقد مقاله های فارسی است.

چگونه در این سایت یک مقاله را جستجو کنیم؟

ابتدا وارد این سایت به آدرس www.Findarticles.com می شوید.

در صفحه ی اول سایت در قسمت For:   مورد جستجوی خود را وارد کرده و در قسمت search نوع بانک اطلاعاتی را که باید مورد جستجو قرار گیرد را معلوم نمایید که می توانید تمام مجلات و یا فقط در رشته ی تخصصی خاص عمل جستجو را انجام دهید. 

 

       
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پس از انتخاب موارد روی دکمه Find it!  کلیک می کنید .

برای دیدن کل مقاله و یا چاپ آن روی print this articles  کلیک کنید.

کل مقاله ظاهر می شود. حالا یا می توانید آن را بخوانید و با فشار دادن ctrl + P  آن را چاپ کنید . با کلیک روی Return to article page  یک صفحه به عقب بر می گردید.

یادتون نرود هنگامی که شما کلمه ای را در کادر search  وارد می کنید ، موتور جستجو برای تک تک کلماتی که شما وارد کرده اید ، اعم از اینکه نام مجله باشد ، عنوان مقاله باشد و یا نام نویسنده ، نتایج را بر می گرداند. اگر می خواهید نتایج را به کل کلماتی که شما دنبال آن هستید مجدود کنید و به نتایج دقیق تری برسید از عملگرهای (+) ، (-) و (+ و - ) که در بخش جستجو در گوگل آمده استفاده کنید.

 

 

یک جستجوی مفید در GOOGLE

در حال حاضر یکی از کاربردی ترین و مفید ترین موتورهای جستجو ، گوگل نام دارد که به دلیل پشتیبانی این جستجوگر از زبان های متنوع دنیا از جمله فارسی ، کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. در اینجا قصد داریم که با نحوه ی صحیح کار با این جستجو گر آشنا شویم.

پس از نوشتن کلمه مورد نظر در نوار جستجو و فشردن کلید Enter  لیستی از وبسایتهای مرتبط با موضوع شما دیده می شود. از آنجاییکه گوگل وب سایت هایی را لیست می کند که «همه» کلمات مورد جستجوی شما درآن باشند لذا می بایست سعی کنید تا در نوار جستجو، کلماتی را وارد کنید که اساسی ترهستند و از وارد کردن کلمات اضافی بپرهیزید تا نتایج جستجو به آنچه که شما میخواهید نزدیکتر باشند.

کلمات اصلی تر را بنویسید
همانگونه که گفته شد برای بهتر نتیجه گرفتن از جستجو لازم است که کلمات اصلی رادر نوار جستجو وارد کنید. برای اینکار هر قدر که می توانید، موضوع جستجو را ریزتر ومعین تر نمایید. برای مثال بجای آنکه در نوار جستجو تایپ کنید "نقاش" بهتر است کهنام نقاش مورد نظرتان را تایپ کنید، مثلا بنویسید "پیکاسو". یا اینکه بجای "اتومبیل" بهتر است بنویسید "پژو" و یا...

همچنین دقت نمایید تا کلماتی را بکار برید که احتمال وجود توضیحات درباره آنهابیشتر باشد. مثلا به جای نوشتن "گذراندن یک شب خوب در تهران" بهتر است تایپ کنید "هتلهای تهران".


از آوردن حروف اضافه خودداری کنید
گوگل بطور پیش فرض فقط سایتهایی را لیست می نماید که تمام کلمات مورد جستجو درآنها باشند. و نیازی نیست که شما بین کلمات جستجو از کلمه پیوند دهنده "و" استفادهنمایید. به خاطر داشته باشید که وارد نمودن چنین کلماتی و کلماتی نظیر در، به، و... بر نتیجه جستجو تاثیر خواهد گذشت. بطور مثال برای جستجو در مورد تعطیلات در شمالبجای تایپ نمودن "گذراندن تعطیلات در شمال" بهتر است تنها بنویسید: "تعطیلات شمال".
البته گوگل هم برای بالا بردن کیفیت جستجوها بطور اتوماتیک و خودکار کلمات معمولی وکاراکترهایی همچون "کجا" و "چطور" را از کلمات مورد جستجو حذف می نماید. چون اینگونه کلمات باعث کندی عمل جستجو می شوند و تاثیری هم در بهبود جستجو ندارند و حتیکیفیت نتایج جستجو را کاهش هم می دهند.


حروف بزرگ و کوچک فرق نمی کنند
گوگل نسبت به بزرگی و کوچکی حروف حساس نمی باشد. در حقیقت همه حروفی را که بهلاتین در نوار جستجو تایپ می نمایید به حروف کوچک تبدیل خواهند شد. برای مثال نتیجهجستجوی "george washington"، "George Washington" و "gEoRgE WaShInGtOn" یکسانخواهد بود.


جستجوهای طبقه بندی شده
با همه این توضیحات اگر مایلید که نتایج جستجوهای شما دقیق تر و علمی تر باشندبهتر است سری هم به directory.google.com بزنید. در این آدرس فهرستی از سایتهایاینترنتی با توجه به موضوعات آنها موجود می باشد. مثلا اگر دنبال سایتی در موردسیاره زحل می گردید، می توانید با رفتن به شاخه Science و زیر شاخه Astronomy بهزیر شاخه Saturn دست یابید. همچنین اگر در مورد خودروی Saturn جستجو می کنید میتوانید سایتهای مرتبط با آنرا در شاخه Automotive بیابید.

 

 

 

یک نکته ی بسیار مهم این است که ، گوگلاز یک سری عملگرها نیز برای محدود کردن جستجوها بهره می برد. شما بدون رجوع به قسمتجستجوی پیشرفته و با دانستن این عملگرها می توانید عمل جستجو را هرچه سریعتر انجامدهید، در زیر به توضیح برخی از این عملگرها می پردازیم:

 

عملگر AND  یا (+)


+Text +Text1 +Tex

شکلکلیدستور:

این به معنای آن است که کلماتی که بعد از (+) می آیند باید در نتیجه برگردانده شده حتما وجود داشته باشد. مراقب باشید که بعد از علامت (+) فاصله قرار ندهید.

بهعنوانمثال:                                                                            +Health +Food +Vitamins

 

بهدنبالمقالهایمیگرددکهدرعنوانویامتنآنهرسهکلمه ، Health ،  Food  و vitamins  وجود داشته باشد .

همچنینشمامیتوانیدبااستفادهازعلامتکوتیشن ( " ) وعلامت (+) ،

مجموعهایازکلماترا search کنید.  مثال:                 Shakespear +"To Be Or Not To Be "

 

 

عملگرNot  یا ( (–
برخی اوقات ممکن است که شما دنبال کلمه ای بگردید که بیش از یک معنا دارد، برایمثال کلمه «bass» در ماهیگیری به معنای «ماهی خالدار» است و در موسیقی به معنای «صدای بم». برای حل اینگونه مشکلات می توانید از عملگر "-" استفاده کنید، تا گوگلبه دنبال سایتهایی بگردد که کلمه بعد از این عملگر در آنها نباشند. (دقت کنید کهقبل از کاراکتر "-" یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله،فورا پس از آن بیاید). مثلا در مثال فوق می توانید بنویسید: bass –music.

 

بهعنوانمثال:                                                                                         Cars Truck Suv :

بهدنبالمقالاتیمیگرددکهدرآنکلمه  Car بدون کلمات Truck  و  suv  آمده باشد.

 

استفادههمزمانازدوعملگر ( + ) و ( - )

شمامیتوانیدجستجویخودرابااستفادههمزمانازدوعملگر ( + ) و ( - )انجامدهید .

      بهعنوانمثال:                                                                        +iran +ramsar -climate :

بهدنبالمقالاتیمیگرددکهدرآنهاکلماتiran  و ramsar  حتما وجود داشته باشد و کلمه  climate  به هیچ عنوان در آن نیامده باشد.

 

عملگر ~

گاهی ممکن است که شما فقط به دنبال کلمه ای خاص نباشید و بخواهید که به دنبالکلمات مرتبط با آن نیز بگردید. برای این کار از این عملگر استفاده می شود. برایمثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «کیفیت غذا» در نتیجه سایتهایی ظاهر خواهند شد کهکلمه «کیفیت» و کلمه «غذا» در آنها وجود داشته باشد. و حتی ممکن است که این دو کلمهاصلا به هم ربط هم نداشته باشند. اما اگر تایپ کنید «~کیفیت ~غذا» دنبال سایتهاییمی گردد که درباره کیفیت غذاها نوشته باشند.

 

 

عملگر ""

همانگونه که قبلا نیز گفته شد، برای جستجوی عبارتی خاص بصورت کامل (نه بصورتکلمات جدا از هم) بایستی آن عبارت را در داخل کوتیشن (" ") قرار داد.

 

عملگر «یا»

گوگل از یای منطقی پشتیبانی میکند. بدین معنا که اگر دنبال کلمه ای خاص «یا» بجایآن کلمه ای دیگر می گردید، می توانید در بین این دو کلمه از «یا» استفاده کنید. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «تعطیلات در شیراز یا اصفهان» آنگاه گوگلدنبال سایتهایی می گردد که در خصوص تعطیلات در شیراز یا در اصفهان باشند.

 

 

آدرس تعدادی سایت و پایگاه اطلاعاتی:

Scholar.google.com

Sport – search.com

Yahoo.com

Wikipedia.com

Scienceddirect.com

Infomine.ucr.edu

Library.sau.edu

 

Yoozila!

 

 

این سایت از قوی ترین سایت های جستجوگر جهان است.این سایت همانند سایت گوگلو یاهو توانایی سرچ در وب،عکسها،ویدیوها،بلاگها و …. را دارد.این سایتهمچنین میتواند همانند گوگل از تنظیمات آن استفاده کنید.این جستجوگرهمچنین هنگام وارد کردن کلمات از طرف شما به شما پیشنهاداتی نیز ارائهمیکند.

 

Pdf Search Engine

این سایت سایتی برای جستجوی کتاب های الکترونیکی است.شما با استفاده ازاین سایت که به زبان های بسیاری ترجمه شده میتونید به کتاب های موردعلاقتون با فرمت پی دی اف دسترسی پیدا کنید.

 

 

Addictomatic

ین وبسایت موتور جستجوگری برای اخبار و مطالب هست.شما با استفاده از اینسایت میتونید به مطالب سایت های بزرگ (طبق جستجویتان) دسترسی پیداکنید.این سایت قابلیت جستجو در عکس ها و ویدیو ها را هم دارد.این وبسایتدر واقع جستجوگری برای جستجو در توییتر،تکنوراتی،گوگل بلاگ،اسک.کام،فلیکرو … است.

 

FindSounds

این سایت سایتی برای جستجو کردن موسیقی هاست.در واقع این شما میتونید بااستفاده از این سایت به دنبال فایل های موسیقی در جهان وب بگردید.شماهمچنین میتوانید با استفاده از تنظیمات جستجوی این سایت محدوده نتایج راکاهش دهید.

 

- Scour

این سایت از برترین سایت ها در زمینه جستجو است! آنرا حتما امتحان کنید! شعار این سایت این است:جامعه را جستحو کنید!

 

Tag Galaxy

شما با استفاده از این جستجوگر میتوانید با وارد کردن کلمه کلیدی موردنیاز خود عکس ها را در فلیکر جستجو کنید! این سایت دارای طراحی بسیارزیبایی است.

درباره ما
Profile Pic
تبادل لینک کنید تا امارتان بالا برود
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • 0saj21mzvit6q4eitdir.jpg" alt="فروش دوچرخه ویوا " title="فروش دوچرخه ویوا " width="60" height="60" class="img_posts" align="middle">فروش دوچرخه ویوا
    دوشنبه 25 دی 1391
    c82ii7nep8lg8ukun3dh.jpeg" alt="گوشی موبایل اکسپریا رای " title="گوشی موبایل اکسپریا رای " width="60" height="60" class="img_posts" align="middle">گوشی موبایل اکسپریا رای
    دوشنبه 25 دی 1391
    نظرسنجی
    کیفیت وبلاگ را چگونه ارزیابی میکنید؟
    جملات طنز جوک

    آمار سایت
  • کل مطالب : 78
  • کل نظرات : 10
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 18
  • آی پی امروز : 261
  • آی پی دیروز : 182
  • بازدید امروز : 411
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 107
  • گوگل دیروز : 112
  • بازدید هفته : 1,544
  • بازدید ماه : 1,544
  • بازدید سال : 15,976
  • بازدید کلی : 276,640
  • کدهای اختصاصی
    n

    پیغام ورود و خروج

    n