loading...
همه چیز از همه جا
حسین هاشمی 09372315154 بازدید : 312 سه شنبه 12 دی 1391 نظرات (0)

 

28روش برای کسب در امد از اینترنت

لیست های زیادی در اینترنت با عنوان “روش های کسب درآمد از طریق وب سایت” وجود دارند اما هیچکدام به نظر کامل و جامع نمی آیند. از همین رو تصمیم گرفتم این لیست را در اختیار شما بگذارم. اگر روش خوبی را می دانید که در این لیست نیست میتوانید در پایان به آن اضافه کنید.

لازم به ذکر است که راه های کسب درآمد از طریق وب سایت با راه های کسب درآمد “بیشتر” از طریق وب سایت متفاوت است. برای مثال ممکن است کسی بگوید قرار دادن تبلیغات در خلال متن یکی از را های کسب درآمد است، در صورتی که اینگونه نیست. این کار ذر واقع راهی است برای بالا بردن تعداد کلیک روی تبلیغات و در نتیجه درآمد “بیشتر”. در این مورد راه اصلی کسب درآمد، شبکه تبلیغاتی CPC است.

این لیست به دو بخش روش های مستقیم و غیر مستقیم تقسیم شده و برای هر روش مثال ها و لینک هایی فراهم شده.

روش های مستقیم:

۱٫ شبکه های تبلیغاتی CPC

Google Adsense یکی از رایج ترین گزینه ها برای این روش است، اما گزینه های دیگری هم وجود دارند. تنها کاری که باید بکنید این است که در این شبکه ها ثبت نام کنید و یک سری کد را در وبسایتتان کپی کنید. شبکه سرویس دهنده تبلیغات مربوط به موضوع وب سایت را به صورت متن یا تصویر فراهم می کند و شما به ازای هر کلیک مبلغی را دریافت می کنید.

درآمدزایی از این راه بسته به میزان ترافیک وب سایت شما دارد و از آن مهم تر به میزان کلیک روی تبلیغات که CTR نام دارد و همینطور هزینه هر کلیک که CPC نامیده می شود. CTR به طراحی وب سایت بستگی دارد، برای مثال تبلیغات بالای صفحه یا در خلال متن کلیک بیشتری دریافت می کنند. CPC به نوع وبسایت و موضوع آن بستگی دارد. سایت های مربوط به وام و مسایل مالی و یا سایت های مربوط به آموزش عالی معمولاً CPC بالاتری دارند (گاهی چندین دلار برای هر کلیک). در حالی که وب سایت هایی که در زمینه فن آوری فعالیت می کنند CPC بسیار پایین تری دارند (در مواردی تنها چند سنت).

منبع ترافیک نیز در CTR کلی بسیار تاثیر گذار است، برای مثال کاربرانی که سایت شما را از طریق موتور جستجو پیدا می کنند بیشتر روی تبلیغات کلیک می کنند چون در واقع در جستجو هستند در حالی که بسیاری از کاربران عادی نسبت به تبلیغات بی توجهند.

فهرستی از رایج ترین شبکه های تبلیغاتی CPC:

www.google.com/adsense

publisher.yahoo.com

www.bidvisiter.com

chitka.com

www.clicksor.com

2. شبکه های تبلیغاتی CPM

این روش بسیار شبیه روش قبلی است با این تفاوت که در این روش شما به ازای میزان بازدید از وب سایتتان پول دریافت می کنید. واحد CPM میل است که هر میل یعنی ۱۰۰۰ بازدید و شما برای هر ۱۰۰۰ بازدید از سایتتان مبلغی مشخص دریافت می کنید.

میزان CPM به شبکه سرویس دهنده، مکان تبلیغ در صفحه، و فرمت تبلیغ بستگی دارد. هر چقدر شبکه سرویس دهنده بهتر باشد شما نیز پول بیشتری دریافت می کنید چرا که دسترسی به تبلیغ کنندگان بیشتر است. هر چقدر تبلیغ در نقطه بالاتری از وب سایت قرار بگیرد CPM آن بالاتر است و سر انجام هر چقدر اندازه تبلیغ بزرگتر باشد CPM نیز افزایش می یابد.

این روش برای وبسایت هایی با تعداد بازدید بالا و منظم بسیار مناسب است (برای مثال فروم ها و مجلات).

فهرست رایج ترین شبکه های تبلیغاتی CPM:

casalemedia.com

www.burstmedia.com

www.valueclickmedia.com

www.advertising.com/index.php

www.tribalfusion.com/smartpublishers

www.rightmedia.com

3. فروش مستقیم بنر

یکی از بهترین راه های کسب درآمد فروش مستقیم فضای تبلیغاتی خودتان است. در این راه دیگر نیازی به پرداخت کمیسیون به واسطه ها نیست، ضمن اینکه خودتان نرخ را تعیین می کنید.

برای جذب تبلیغات از طریق این روش وب سایتتان باید از مخاطب بالایی برخوردار باشد. ضمن اینکه باید زمان زیادی را صرف جذب تبلیغات و مدیریت فروش و سایر کارها بکنید.

۴٫ تکست لینک

پس از اینکه گوگل اعلام کرد سایت هایی که تکست لینک بدون برچسب nofollow میفروشند جریمه خواهند شد، از محبوبیت این روش کمی کاسته شد. اما هنوز هم بسیاری از سایت ها از آن استفاده می کنند.

مزیت این روش این است که هم می توانید مستقیماً از طریق وبسایتتان تکست لینک ها را بفروشید هم اینکه می توانید برای خودکار شدن روند تبلیغات از سایت های سرویس دهنده در این زمینه استفاده کنید.

فهرستی از رایج ترین سرویس دهنده های تکست لینک:

http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=58

http://www.text-link-ads.com

http://www.textlinkbrokers.com

http://www.tnx.net

http://www.linkworth.com

5. بازاریابی اینترنتی

این روش از محبوبیت بالا و رو به رشدی برخوردار است. در این روش شما نقش فروشنده کالا یا سرویس دیگران را دارید و در ازای آن مبلغی را به عنوان حق کمیسیون یا بازاریابی دریافت می کنید. گاهی این روش تبلیغ را CPA یا CPL می نامند.

روش های مختلفی برای رااهنمایی مشتریان بالقوه به سمت فروشندگان وجود دارد، از بنرها گرفته تا تکست لینک ها و بررسی محصولات.

فهرستی از محبوب ترین شبکه های بازاریابی اینترنتی:

http://www.dreamhost.com

http://www.seobook.com

http://www.cj.com

http://www.clickbank.com/index.htm

https://www.azoogleads.com/corp/index.php

http://www.linkshare.com

6. ویجت ها

ویجت ها جز جدیدترین راه های کسب در آمد هستند. برخی از این ویجت ها مثل تکست لینک و برخی مانند CPC عمل می کنند. اما تفاوت مهم ویجت ها اینترنتی بودن آنهاست که قرار دادن آن ها روی وب سایت بسیار آسان تر می کند.

فهرستی از ویجت های رایج:

http://getglue.com/smartlinks.html

http://www.widgetbucks.com

7. بررسی های با اسپانسر

payperpost آغازگر این روش بود که البته کمی هم در ابتدا جنجال به همراه داشت اما کمی بعد شرکت های بیشتری پا به این عرصه گذاشتند و این روش را گسترده تر کردند.

شما می توانید با عضویت در این شبکه ها در مورد موضوعات و محصولات خاص مطلب و بررسی بنویسید و از طرف اسپانسر پول دریافت کنید. برخی از وبلاگ نویس ها با این کار مشکل دارند چرا که انتخاب محصول از عهده آنها خارج است. اما آنهایی که این کار را می کنند درآمد خوبی دارند.

فهرستی از رایج ترین سرویس دهندگان در این زمینه:

https://payperpost.com

http://www.sponsoredreviews.com

http://www.reviewme.com

http://www.blogsvertise.com

http://www.smorty.com

8. تبلیغات RSS Feed

با توجه به رشد سریع فk آوری RSS و استفاده بالای کاربران اینترنتی از آن، صاحبان وبسایتها اخیراً از این فن آوری برای کسب درآمد استفاده می کنند.

Feedburber شبکه ای دارد که با ثبت نام در آن می توانید تبلیغات بر پایه روش CPM را در سایتتان نمایش دهید. Bidvertiser نیز به تازگی تبلیغات RSS خود را معرفی کرد که بر پایه روش CPC می کند.

فهرست سرویس دهنده ها:

http://www.feedburner.com/fb/a/home

http://www.bidvertiser.com

http://www.pheedo.com

9. جذب اسپانسر برای ستون ها یا قسمت های خاص وبسایت

اگر وبسایت شما ستون هایی با موضوعات خاص یا اتفاقات خاص (متنند مصاحبه های هفتگی یا پروژه های دوره ای) دارد می توانید برای آن ها به صورت مجزا حامی مالی جذب کنید.

این روش به صاحب وب سایت گزینه های بیشتری برای تبلیغات بیشتر می دهد، ضمن اینکه تبلیغ کنندگان نیز می توانند تبلیغاتشان را هدفمندتر کنند.

برای مثال این دو وبسایت از این روش استفاده کرده اند:

http://mashable.com/advertise

http://www.problogger.net

10. مطالب ویژه یا Premium

برخی از وب سایت ها و بلاگ ها بخشی از مطالبشان را به صورت رایگان در اختیار کاربران می گذارند اما برای دسترسی به مطالب ویژه یا امکانات انحصاری هزینه خاصی دریافت می کنند.

http://www.seomoz.org یک مثال خوب است که در ازای پرداخت ماهانه ۴۸ دلار می توانید به مطالب و امکانات ویژه سایت دسترسی داشته باشید.

۱۱٫ فروم های خصوصی

با اینکه فضای مجازی پر است از فروم های رایگان، فروم هایی نیز هستند که برای عضویت در آن ها باید پول داد!

http://seoblackhat.com/2006/08/14/seo-blackhat-forum یک مثال خوب است که برای عضویت در آن باید ماهانه ۱۰۰ دلار بپردازید! و جالب است بدانید که هزاران عضو هم دارد. مسلماً در ازای دریافت چنین هزینه ای باید خدمات بسیار ارزشمندی هم ارایه دهید.

http://performancing.com نیز اخیراً یک فروم خصوصی راه اندازی کرده که در ازای پرداخت ماهانه ۱۰ دلار می توانید عضو آن شوید.

این دو فروم مثال هی خوبی هستند تا بدانید در صورتی که مطلب و خدمات با ارزشی برای ارایه دادن دارید می توانید از راه آن کسب درآمد نیز بکنید.

۱۲٫ بوردهای مشاغل

تمام وبلاگهای معروف در حال تلاش برای استفاده از این روش و افزایش درآمدشان هستند. مسلماً قبل از ایجاد بورد مشاغل باید وبلاگتان را در زمینه ای خاص متمرکز کرده باشید.

مزیت استفاده از این روش راحتی آن است چرا که پس از کامل کردن ساختار آن لیست مشاغل به صورت خودکار وارد می شود.

فهرستی از رایج ترین نرم افزارهای ساخت بورد مشاغل:

http://www.jobthread.com

http://www.webscribble.com/products/webjobs

http://www.simplyhired.com/a/publishers/overview

http://www.jobbex.com

13. فروشگاه ها

http://www.sitepoint.com/marketplace یک مثال خوب برای یک فروشگاه خوب است. برخی از وب سایت ها و بلاگ ها در حال تلاش برای پیاده کردن همین ساختار در مقیاس کوچکتر هستند. بسته به زمینه فعالیت وب سایت می توانید برای کاربران امکان خرید و فروش محصولاتشان را فراهم کنید. پس از گذشت مدتی، می توانید برای لیست های جدید فروش هزینه کمی دریافت کنید.

تنها مشکل این روش نبود یک برنامه استاندارد برای سیستم فروش در اینترنت است. در نتیجه برای راه اندازی چنین سیستمی به یک برنامه نویس نیاز خواهید داشت.

در اینجا می توانید نمونه از یک فروشگاه را ببینید:

http://marketplace.easywordpress.com

14. پرسشنامه ها

سرویس دهندگانی وجود دارند که در ازای قرار دادن پرسشنامه هایشان روی وبسایتتان و پر شدن آن ها به شما پول پرداخت می کنند.

http://www.vizu.com یکی از معروف ترین آن هاست. تنها کاری که باید بکنید ثبت نام و دریافت پرسشنامه هاست.

۱۵٫ فروش یا اجاره صفحه های داخلی سایت

http://www.milliondollarwiki.com/Main_Page این روش را رواج داد با اینکه از قبل هم کم و بیش از آن استفاده می شد. این وبسایت ها میزان محدودی از دامنه خود را میفروشند یا اجاره می دهند. معمولاً این سایت ها ترافیک بالایی دارند و خریدار دامین نیز از این مساله سود می برند.

البته ژیاده کردن این روش در یک بلاگ کوچک بسیار مشکل است اما اصل قضیه می تواند بسیار جالب و قابل گسترش باشد.

۱۶٫ پست های هایلایت شده از اسپانسر ها

http://www.techmeme.com احتمالاً آغازگر این روش بود اما هنوز چندان رایج نشده. این وب سایت خبر رسانی در زمینه فن آوری در سمت چپ صفحه ستون بررسی و یادداشت دارد و در سایدبار قسمتی با عنوان پست های اسپانسرهای Techmeme دارد.

در این قسمت پست های بلاگ های تبلیغ کننده ها هایلایت می شود و ترافیک قابل توجهی ایجاد می کند. با توجه به اینکه هزینه ماهانه هر تبلیغ ۵۰۰۰دلار است و آن ها همیشه حداقل ۶ اسپانسر دارند، این روش باید پول خوبی برای صاحبان وبسایت به ارمغان بیاورد.

۱۷٫ اهدای کمک مالی

قرار دادن گزینه اهدای کمک مالی (donation) می تواند راه خوب و بهینه ای برای کسب درآمد باشد به ویژه اگر مطالب و خدمات سایت برای کاربران از ارزش بالایی برخوردار باشند.

۱۸٫ تبلیغات در خلال متن

شبکه های تبلیغاتی مانند http://www.kontera.com و http://www.vibrantmedia.com/publishers/index.asp تبلیغاتشان را در خلال متن های شما قرار می دهند که این لینک ها معمولاً آندرلاین دارند تا از سایر متن مجزا شوند و هنگامی که کاربر موس خود را روی آن حرکت می دهد تبلیغ را می بیند. در صورت کلیک کاربر روی تبلیغ صاحب وب سایت کسب در آمد می کند.

بسیاری از این راه درآمد خوبی دارند ضمن اینکه برخی دیگر به دلیل مداخله کردن آن در متن از این روش می پرهیزند. لازم به ذکر است هنوز وب سایت های بزرگ زیاد به این روش روی نیاورده اند.

۱۹٫ Pop-Upها

این صفحه ها در واقع همان صفحه های آزار دهنده ای هستند که بدون خواست شما ناگهان باز می شوند. این روش می تواند پول خوبی نسیبتان کند اما در بلند مدت کاربران وفادارتان را از دست خواهید داد که این مساله در ترافیک سایت تاثیر گذار است.

فهرستی از شبکه هایی که از این روش استفاده می کنند:

http://www.tribalfusion.com

http://paypopup.com

http://domains.googlesyndication.com/apps/domainpark/domainpark.cgi?client=ca-dp-bodis01_3ph_js&ref=&output=html&s=popupad.net

https://www.adversal.com/faq.jsp

20. تبلیغات صوتی

این روش توسط http://www.netaudioads.com معرفی شد. در این روش شما فایل های صوتی تبلیغاتی را در وبسایتتان قرار می دهید. این فایل ها معمولاً کوتاهند و کاربر به محض ورود به وبسایت آن را میشنود ضمن اینکه نمی تواند آن را متوقف کند. شما به ازای هر کاربر غیر تکراری پول می گیرید.

این روش هنوز در مرحله آزمایش است اما نکته مهم این است که میتواند برای بسیاری از کاربران آزار دهنده باشد. پس اگر در فکر استفاده از آن هستید بهتر است کمی بیشتر فکر کنید.

۲۱٫ فروش وب سایت

فروش وب سایت همیشه آخرین گزینه است اما می تواند پول زیادی را در مدت زمانی کوتاه به ارمغان بیاورد.

شبکه هایی هستند که همیشه در حال خرید و فروش سایت هستند. مسلماً عامل تعیین کننده در قیمت وب سایت شما میزان بازدید ماهانه و موضوع وب سایتتان خواهد بود.

مثال هایی برای شبکه های خرید و فروش وب سایت:

http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=52

http://www.sitepoint.com/marketplace-madness-two-categories-now-free

22. فروش کتاب های الکترونیکی

شاید یکی از قدیمیترین و بهینه ترین راه های کسب در آمد فروش کتاب های الکترونیکی مرتبط با موضوع سایت است.

می توانید کل مطالب وب سایت را حول محور کتاب بنویسید تا کاربران را تشویق به خرید کتاب کنید، یا اینکه پس از موفقیت وبسایت کتابی با محوریت آن منتشر کنید.

۲۳٫ فروش کتاب های کاغذی

بسیاری از نویسندگان پس از کسب شهرت کتاب هایشان را در وبلاگشان به فروش می گذارند. بسیاری دیگر نیز دقیقاً برعکس عمل می کنند و از وبلاگ نویسی آغاز می کنند و دست به انتشار و فروش کتاب هایشان در بلاگشان می زنند.

۲۴٫ فروش تمپلیت ها و تم های وردپرس

از آنجا که روز به روز مردم می خواهند حضور پررنگ تری در فضای مجازی داشته باشند این روش سودمندتر و سودمند تر می شود.

http://www.templatemonster.com مثال خوبی از استفاده از این روش است.

۲۵٫ ارایه مشاوره و خدمات مشاوره

با توجه به تخصص و موضوع وبسایتتان می توانید در قبال دریافت هزینه مشاوره های تخصصی ارایه دهید.

۲۶٫ ایجاد خبرنامه

خبرنامه ها نمونه ای از بهینه ترین و پردرآندترین روش های بازاریابی هستند. با این روش می توانید همیشه ترافیک قابل توجهی را به وبساتتان سرازیر کنید.

فهرستی از نرم افزارهای مدیریت خبرنامه:

http://www.aweber.com

http://www.interspire.com/emailmarketer

http://www.phpautoresponder.com

http://www.constantcontact.com/index.jsp

27. برنامه های آموزشی

بسیاری از مردم به دنبال کسب دانش و مهارت هستند (نه صرفاً اطلاعات). آموزش یکی از فراگیرترین و بزرگترین صنعت های امروز دنیا است و فضای مجازی به خوبی این صنعت را حمایت می کند.

ایجاد یک برنامه آموزشی مرتبط با موضوع وبسایت می تواند ایده ی بسیار خوبی باشد. آموزش می تواند از راه های مختلف از جمله مقاله های متنی، فایل های صوتی یا تصویری باشد.

۲۸٫ هاستینگ رایگان فراهم کنید

مثل

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
تبادل لینک کنید تا امارتان بالا برود
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • 0saj21mzvit6q4eitdir.jpg" alt="فروش دوچرخه ویوا " title="فروش دوچرخه ویوا " width="60" height="60" class="img_posts" align="middle">فروش دوچرخه ویوا
    دوشنبه 25 دی 1391
    c82ii7nep8lg8ukun3dh.jpeg" alt="گوشی موبایل اکسپریا رای " title="گوشی موبایل اکسپریا رای " width="60" height="60" class="img_posts" align="middle">گوشی موبایل اکسپریا رای
    دوشنبه 25 دی 1391
    نظرسنجی
    کیفیت وبلاگ را چگونه ارزیابی میکنید؟
    جملات طنز جوک

    آمار سایت
  • کل مطالب : 78
  • کل نظرات : 10
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 18
  • آی پی امروز : 40
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 82
  • باردید دیروز : 100
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 182
  • بازدید ماه : 429
  • بازدید سال : 8,313
  • بازدید کلی : 323,525
  • کدهای اختصاصی
    n

    پیغام ورود و خروج

    n